Ένα τζόκεϊ διαφορετικό!!!
Είναι κατασκευασμένο από 91 % Polyester και 9 % Elastane . Διαθέτει πολύ μαλακό ύφασμα καθώς και τρύπες εξαερισμού στο πλάι , τεχνολογίας LASER CUT VENTILATION , για μέγιστη αναπνευσιμότητα . Στεγνώνει πάρα πολύ εύκολα όταν βραχεί και είναι ιδανικό για χρήση καθημερινή στην πόλη και για υπαίθριες δραστηριότητες . Είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να προσφέρει ένα άνετο ,καθαρό και μοντέρνο look !! Διαθέτει velcro στο εμπρόσθιο και πίσω μέρος για την τοποθέτηση οποιουδήποτε διακριτικού ή σήματος .
Με προσαρμοστή μεγέθους στο πίσω μέρος
IR velcro επίθεμα στην κορυφή
*Ένα μέγεθος
Ένα ακόμη νέο καπέλο τζόκεϊ από την Pentagon με το θρυλικό όνομα Aeolus !! Τηρώντας την παράδοση της η Pentagon βαπτίζει το νέο της προϊόν ‘ Αίολος ‘ τιμώντας τον Θεό του Ανέμου !! Ο Αίολος, στην ελληνική μυθολογία, ήταν ο διορισμένος από τον Δία ταμίας των ανέμων .
Ο Αίολος κρατούσε τους ανέμους μέσα στον ασκό του και τους άφηνε μετά από εντολή του Δία . Ήταν γιος του Ιππότη, όπως λέει ο Όμηρος . Γι’ αυτό λεγόταν Ιπποτάδης. Ζούσε στη νήσο Αιολία , που είχε χάλκινα τείχη . Το νησί αυτό πιστευόταν ότι ήταν η Στρογγύλη, το σημερινό Στρόμπολι , εξ ου και η ονομασία Αιολίδες Νήσοι για το σύμπλεγμα που ανήκει το Στρόμπολι.

































































